ECHIPA NOASTRĂ RECOMANDĂ TIKI VILLAGE
Connect with us

Ce piscine din Iaşi au spaţii exclusive pentru copii?

PISCINE PENTRU COPII IAŞI

Mulţi părinţi din Iaşi nu dispun de spaţiu destinat plasării unei piscine de copii din cauza faptului că domiciliază la bloc sau nu vor să-şi bata capul manevrând diferite unelte, umplând piscine cu apă şi umflându-le. Mulţi nu-şi permit achiziţionarea unei piscine. De aceea piscinele din Iaşi vin în ajutor părinţilor dar şi copiilor cu chef de bălăceală. Acestea pun la dispoziţie spaţii destinate exclusiv copiilor de unde părinţii îi pot supreaveghea. Aceste spaţii au nivelul de apă mai mic dar sunt şi mai sigure pentru copii. Unele piscine oferă servicii complete precum şi mâncare sau lichide reci. Mai jos aveţi o listă a tuturor piscinelor din Iaşi care au spaţii destinate copiilor cât şi tarifele acestora.  Pentru părinţi din iaşi care doresc să cumpere o piscină aveţi mai jos o listă cu magazine din Iaşi de unde puteţi cumpăra.

Piscina ACASA

Sunt 35 de grade la umbră şi dintr-o dată iţi doreşti să fi avut o piscină. Nu contează cât este de cald, dar copii cerşesc pentru un petic de apă unde se pot răcori. Chiar dacă nu dispuneţi de resurse financiare pentru o piscină mare de înot, puteţi cumpăra cu uşurinţă o piscină pentru copii care să fie practică şi ieftină. Singura condiţie este să staţi la casă sau la bloc având acces la o curte exterioară altfel nu vă puteţi monta niciun fel de piscină. Va trebui să vă răcoriţi copilul în cadă.

Piscinele de copii sunt un chilipir în ziua de astăzi. Ele vin în diferite forme şi dimensiuni cât şi calitative pentru câteva sezoane, asta dacă aveţi grijă de ele.

Cele două variante pe care ar trebui să le luaţi în calcul sunt cele din plastic cele cu pereţi întăritori sau cele gonflabile.

Piscina cu pereţi stă în picioare de la sine, pereţi şi baza sunt decorate, de obicei, din material plastic, iar dimensiunea este deobicei, una standard. Acest tip de piscină este minunată, pentru că nu necesită eforturi suplimentare de montaj. Doar o aduceţi acasă şi o umpleţi cu apa folosind furtunul de grădină. Ele sunt perfecte pentru copii mici ce ies ţi intră din piscină des. Dar atenţie! Pot fi fisurate de animale, precum câini şi pisici.

Cea dea doua varianta este piscina gonflabilă. Dacă sunteţi dispus să alegeţi acest tip de piscină trebuie să ştiţi că trebuie să o goliţi pe timp de noapte, să o depozitaţi într-un loc sigur şi să fiţi atenţi la scurgeri.

Piscinele gonflabile vin în toate formele şi dimensiunile. Unele au formă de balenă, altele de castel şi tot aşa. Altele oferă şi un suport tip capac unde copii pot sta la umbră în timp ce se bălăcesc la orele amiezii.

Aspect foarte important, nu lăsaţi copii expuşi la soare înainte de a-i da cu cremă de protecţie solară!

Indiferent de configuraţia pe care o alegeţi, piscina trebuie umflată. Noroc că acum, majoritatea piscinelor gonflabile pentru copii vin echipate cu o pompă de aer ce vă ajută să umflaţi piscina. Astfel, piscina se umflă în câteva minute şi vă salveaza de la umflatul obositor.

Acum că sunteţi gata de distracţie, să nu uităm ultimul pas şi anume VIGILENŢA. Nu întoarceţi spatele copiilor nici măcar pentru o secundă, copii se pot îneca chiar şi în 10 cm de apă, nu vă lasaţi induşi în eroare că este o piscină de copii. Fiecare copil trebuie supravegheat conform vârstei acestuia.

Deasemenea vă puteţi distra şi răcori împreună deoarece multe piscine de copii sunt suficent de mari pentru a găzdui şi adulţi. Desigur, spaţiul va fi limitat, dar la 35 de grade, vă puteţi răcori împreună cu copii.

Toate acestea fiind spuse, spor la bălăceală!